Marijn Carton

APBC

Antwerp Powered By Creatives

 
 

Ik had het geluk gefeatured te worden door de bekende Facebook pagina APBC. Dit is een organisatie die tracht om alle creatievelingen in en rond Antwerpen met elkaar te verbinden om zo een groot netwerk te creëren dat elkaar kan helpen en ondersteunen. 
Ze vroegen me om een paar foto's en wat achtergrond info over mezelf. Via deze link kan je het resultaat op Facebook bekijken, hieronder vind je alvast een samenvatting.


Antwerp Powered By Creatives


Intro geschreven door APBC.

Hoewel hij officieel een Tongeraar is, vertoeft grafisch ontwerper Marijn Carton heel vaak in Antwerpen waar hij jaren geleden z'n hart verloren heeft.

Met een stijl die te beschrijven valt als minimalistisch en geometrisch, heeft hij de laatste jaren heel wat mensen kunnen begeesteren en zo een mooi (klanten)portfolio kunnen uitbouwen. En dat komt niet enkel door z'n talent of z'n indrukwekkende moustache, maar ook door z'n warme en toffe persoonlijkheid.

Naast ontwerper is Marijn ook een grote cultuur-aficionado met een grote voorliefde voor theater en verdiept hij zich ook graag in de wereld van social media. Dat laatste doet hij door z'n wekelijks te vloggen over z'n professionele en persoonlijke escapades. Het resultaat ervan kan je hier bekijken: http://www.youtube.com/marijncarton